Sports General Knowledge PDF

Sports general knowledge pdf: Hello dear guys, here we are going to share with you the sports general knowledge book pdf which is highly useful for various competition examinations.  

Sports is one of the integral parts of our life and it is good if aspirants engage in any of the sports activities which also keep them physically active. Here, we are going to provide you with the free pdf download link which covers all the important questions that arise from sports general knowledge.  

Sports general knowledge pdf

If you are also preparing for a competition exam, then it is important for you to cover the sports general knowledge section as well so that you will not miss any important questions that can be asked in your exams.  

There are plenty of books are also available on sports general knowledge which cover all the latest and important facts and points related to sports gk.  

If you are seeking for such useful book pdf then you are landed at the right page here, we are going to share with you the pdf downloads link of important sports gk questions.  

Some of the important question from sports are as follows: 

  1. Question: Who won the Golden Ball for the best player in the 2018 FIFA World Cup? Answer: Luka Modrić  
  2. Question: Which NBA team has won the most championships in league history Answer: Boston Celtics 
  3. Question: Who holds the record for the most Wimbledon singles titles in the Open Era? Answer: Roger Federer 
  4. Question: Which player holds the record for the most sixes in international T20 cricket? Answer: Chris Gayle  
  5. Question: In which city did the 2016 Summer Olympics take place? Answer: Rio de Janeiro  
  6. Question: Who holds the record for the most major championships in men’s golf?Answer: Jack Nicklaus  
  7. Question: Which team has won the most Constructors’ Championships in Formula 1? Answer: Ferrari  
  8. Question: Who is the all-time leading passer in NFL history in terms of career passing yards? Answer: Tom Brady 
  9. Question: Which country is known for its dominance in long-distance running, especially in marathons? Answer: Kenya 
  10. Question: Which MLB player holds the record for the most career home runs? Answer: Hank Aaron 

About sports gk pdf free download in hindi 

Book Name sports gk book
Format PDF
Size mb 
Pages 610
Language English

Sarkari Rush does not own books pdf, neither created nor scanned. We just provide the link already available on the internet and in google drive only for education purpose. If in any way it violates the law or has any issues then kindly mail us [email protected] to request removal of the link text.

This post may contain Amazon affiliate links. If you make a purchase through these links, we may earn a commission at no additional cost to you. We only recommend products and services we genuinely believe in.

Leave a Comment